Contacteer ons

050 39 68 97

Stuur ons een email!

Contact details:

Uw vraag:

Uw boodschap is verstuurd. Close this notice.

Reisbijstand Vraag

Contact details:

Reis

Uw offerte is ontvangen. Close this notice.

Autoverzekering Vraag

Contact details:

Type voertuig:

Uw offerte is ontvangen. Close this notice.

Levensverzekering Vraag

Gewenste bedrag: Euro

Contact details:

Heeft u gerookt de afgelopen 12 maanden?

Ja Neen
Uw offerte is ontvangen. Close this notice.

Brandverzekering Vraag

Uw woning:

Contact details:

Uw offerte is ontvangen. Close this notice.

Mobiliteit

Wij verzekeren jouw mobiliteit. Of het nu gaat om een auto- of een fietsverzekering, bij ons ben je aan het juiste adres.

Verzekeren van je mobiliteit gaat verder dan de verplichte verzekering auto.
U kunt bij ons ook terecht voor pechverhelping, zowel voor je auto, fiets als bromfiets zit in ons aanbod.

We maken graag tijd om je wegwijs te maken met de diverse formules om je auto omnium te verzekeren. Welke afschrijvingsformule past het best bij jou? Kies je voor een erkend hersteller of doe je liever of beter een beroep op je eigen garage? En zo'n kilometerverzekering, heeft dat ook nadelen?

Ben je een jonge bestuurder? Dan hebben wij een aantal oplossingen in huis om je op een betaalbare manier te verzekeren, zonder dat je een valse verklaring moet afleggen door de verzekering op naam van vader of moeder te zetten maar zelf wel de hoofdbestuurder van de wagen te zijn.

Schade? Wij zijn je eerste aanspreekpunt in plaats van een anoniem callcenter. Bij ons ook geen bankiers die amper weten hoe je een aanrijdingsformulier invult, maar specialist die zich regelmatig blijven bijscholen om jou de beste verzekeringsservice te bieden die je op de markt kan vinden.

Auto
Motor
Reisbijstand
Fiets

Persoon

Bescherm u en uw gezinsleden met een goede familiale verzekering.

Goed om te weten: uw familiale verzekering is er voor uzelf, uw partner, kinderen en iedereen die bij u gedomicilieerd is. Zelfs wanneer uw inwonende kinderen voor hun studies of werk even niet thuis zijn, blijven ze gedekt. Ook uw huisdieren zijn bovendien verzekerd via uw familiale verzekering.

Een familiale verzekering is niet verplicht, maar wel een echte aanrader. Zelfs als je single bent, geen kinderen en geen huisdieren hebt. Want iedereen maakt wel eens een fout(je). Veroorzaak je daarbij schade aan iemand anders met ... (met een vrijstelling).
Wat dekt de familiale verzekering? De familiale verzekering of BA familiale dekt de lichamelijke en materiële schade die jij, iemand van jouw gezin of huisdieren toebrengt aan anderen. Opgelet: indien een ander schade aan jou of iemand van je gezin toebrengt, kan je geen beroep doen op de eigen familiale verzekering.

De familiale verzekering heeft een aantal minimumdekkingen die wél verplicht zijn door de wet. De verzekeraars kunnen zich houden aan die minimumdekkingen, maar de meesten breiden die dekkingen uit om een zo goed mogelijke bescherming aan te bieden. Samen met u bekijken we uw situatie en werken we de gepaste formule voor u uit.

Familiale
Hospitalisatie
Reisbijstand

Vrije beroepen

Een integrale benadering is het speerpunt van onze werking binnen het ondernemerssegment.
Randon Verzekeringen heeft een uitgebreide knowhow op gebied van complexe risico’s.

Een vrij beroep is geen beroep als een ander, daarom heeft u oplossingen op maat nodig. Een arts of een advocaat verzeker je niet op dezelfde manier als een andere onderneming, want je moet met het specifieke en persoonlijke karakter van zijn activiteit rekening houden. U heeft iemand nodig die begrijpt en aan wie u raad kan vragen en dat is belangrijk voor de algemene analyse van uw situatie.

Vanuit dit standpunt vertrekken we altijd met het risk management van uw onderneming. Risico’s zijn immers overal, maar hoe kunt u ze controleren, minimaliseren en financieren?
Als u uw risico’s beter in de hand houdt, beschikt u over een belangrijk concurrentievoordeel en kunt u zich focussen op andere zaken.
Uw organisatie is dan in de positie om weloverwogen risico’s te nemen, gebaseerd op grotere kennis van risico’s en opportuniteiten.

Het afsluiten van een passende verzekering zou eenvoudig moeten zijn, zodat u alle aandacht kunt richten op het nemen van strategische besluiten. Toch merken vele organisaties dat zij onvoldoende verzekeringsdekking hebben, of met ontoereikende polisvoorwaarden moeten omgaan. De reden is dat zij er niet in geslaagd zijn de risico’s te identificeren.

Hier helpen wij u de juiste balans te vinden. Wij stellen u in staat om uw verzekeringsuitgaven te controleren en steeds betere beslissingen te nemen.

Aansprakelijkheid
Risico's
Rechtsbijstand
Cyber en digitale incidenten

Bedrijf en zelfstandigen

Het leven van een bedrijfsleider is niet altijd eenvoudig. Zelfs al kunt de risico's tot een minimum beperken, risico's zijn en blijven nu eenmaal aan uw beroepsleven verbonden. Daarom is het belangrijk om u en uw resultaten zo goed mogelijk te beschermen.

Er bestaan verzekeringen die schade aan derden dekken tijdens de uitoefening van uw activiteit, en dat voor zover uw aansprakelijkheid betrokken zou zijn.

Samen met u bekijken we alle mogelijkheden en stellen een zo goed mogelijk gedekte polis op.

Burgerlijke aansprakelijkheid na levering
Beroepsaansprakelijkheid
BA Bestuurder
Productaansprakelijkheid
Brand en ontploffing
Cyber en digitale incidenten

Voor later

Wie aan later denkt, denkt aan zijn of haar pensioen. Naast het wettelijk pensioen kunt u opteren om zelf een spaarpotje aan te leggen om comfortabel later door het leven te kunnen gaan.
Maar naast het klassiek pensioensparen die fiscaal voordelig is kunt u ook opteren voor andere of bijkomstige manieren om uw pensioen aan te vullen.

Een pensioenspaarverzekering biedt wel wat voordelen, zeker als u niet van risico’s houdt. Pensioenspaarverzekeringen kunt u onderling vergelijken aan de hand van hun financiële infofiche.
Daarop staan de rendementen, de kosten, wat wel en niet gegarandeerd is.

Wij bekijken samen met u wat de risico's inhouden en welke formule het best bij u past.

Pensioensparen
Pensioenfonds
Levensverzekering

Bezittingen

Wanneer u denkt aan bezittingen dan denkt u direct aan uw woning. Dit kan als eigenaar en als huurder zijn. Het is dan ook niet onbelangrijk om dit de nodige aandacht te geven en uw polis zo uitgebreid mogelijk te bekijken.

De brandverzekering biedt je bescherming tegen schade aan je woning en inboedel. Het woord “brandverzekering” is een beetje misleidend, daarom wordt ze soms ook woonverzekering genoemd. Een brandverzekering komt namelijk tussen voor heel wat meer dan alleen brandschade. Ook waterschade, stormschade, vandalisme, of schade door sneeuw en hagel zijn gedekt. Aanvullend dekt ze ook de burgerlijke aansprakelijkheid naar anderen toe.

Naast de brandverzekering zijn er nog tal van andere verzekeringen die aanvullend kunnen zijn.

Expertisekosten
Huisvestingskosten
Derden aansprakelijkheid
Burgerlijke aansprakelijkheid

Cyber

Een cyberverzekering dekt je voor internetfraude, computercriminaliteit en cybercrime. Concreet betekent dit dat een cyberverzekering je dekt tegen de drie grootste gevaren.

Bedrog op het internet: het internet maakt het soms moeilijk om te weten wie er te vertrouwen valt. Oplichters doen zich voor als overheidsinstanties, dienstverleners, of zetten een valse webshop op. Tegenwoordig kunnen zo’n mails of websites heel overtuigend zijn. Mocht je het slachtoffer van internetoplichting worden, dan betaalt een cyberverzekering je het bedrag dat je verloren bent terug.

Diefstal van identiteit: dit is een soort van cybercrime waarbij iemand zich als jou voor doet. Dat doen ze door je identificatie- en authenticatiegegevens te misbruiken. Hackers proberen gegevens zoals je naam, adres, rijksregisternummer en vooral e-mailadressen en wachtwoorden te stelen. Als je daardoor financieel verlies zou lijden, dan dekt je internetverzekering je.

Reputatieschade: als iemand met slechte bedoelingen iets van je privéleven lekt en je probeert door het slijk te halen, zal je internetverzekering proberen de schade te beperken. Je verzekeraar kan je bijvoorbeeld in contact stellen met specialisten. Die kunnen je dan verder helpen en advies geven hoe je de situatie niet erger maakt. Je zal ongetwijfeld vol emotie zitten en jezelf willen verdedigen, maar dat verergert de situatie soms. Je cyberverzekering kan je ook technische bijstand geven door ervoor te zorgen dat de kwetsende bestanden begraven worden in de zoekresultaten.

Oplichting
Reputatieschade
Identiteitsdiefstal
Ransomware of gijzelingssoftware
Trojaanse paarden en virussen
Maatschappijen"

Contactinformatie

Randon Verzekeringen
Perrine Randon

Woudweg naar Zedelgem 15
8490 Snellegem (Jabbeke)

Contact details

E-mail address:
info@randon.be

050 39 68 97

Kantoor enkel op afspraak.

Persoonlijke flexibele aanpak,
afspraak in ons kantoor, in uw bedrijf of bij u thuis.